ADHD en/of autisme

Bij Verkeersschool Road Company beschouwen wij niemand als ‘moeilijk’ lerend. Dat is al jaren onze kracht. Wij staan open voor een ieder, ook voor leerlingen die minder snel kunnen leren dan anderen. Dat maakt dat we deze leerlingen ook heel goed kunnen begeleiden. Heb jij ADD, ADHD of autisme en wil je je rijbewijs halen? Wij nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je gewoon je rijbewijs B haalt.

Onze ervaren instructeurs zijn in staat om op een prettige manier om te gaan met leerlingen die minder snel leren en kunnen inspelen op eventuele obstakels. Bij Verkeersschool Road Company betekenen deze obstakels allerminst dat minder snel lerende leerlingen niet in staat zijn om hun rijbewijs te halen. Integendeel, wij zetten gezamenlijk onze schouders onder de uitdaging om een ieder over de eindstreep te halen!

ADHD, autisme rijles

Bij de begeleiding van leerlingen die minder snel leren, zijn we realistisch over de tijd die het kan duren om de examens te halen. Autorijden is een moeilijke taak die concentratie, coördinatie, begrip van anderen en het vertrouwen vereist om een beslissing te nemen. Dit kost tijd om te bouwen. En dat geldt voor iedereen, moeilijk lerend of niet. Dus ook voor mensen met ADHD, autisme of andere leerproblemen.

Belangrijk is dat je een instructeur hebt met wie je je op je gemak voelt en die jouw specifieke leermoeilijkheden begrijpt. Gelukkig hebben we die instructeurs bij Verkeersschool Road Company. Onze instructeurs zijn bereid om door te leren.

Intake les aanvragen

Bij Verkeersschool Road Company ontwikkel je in alle rust en in jouw eigen tempo een stevige basis voor deelname aan het verkeer, zowel nu als in de toekomst. De lessen worden verzorgd in een gestructureerde en logische volgorde. Wil je een intake les volgen? Vraag deze dan nu aan!

Opfriscursus

Wie trouwens al jaren een rijbewijs heeft, maar nog steeds angsten of problemen heeft met autorijden, inparkeren of rijden op de snelweg? Dan kan samen met een instructeur rijden en moeilijke punten doornemen helpen. Hierdoor kun je weer zelfverzekerd op pad en hoef je problemen op de weg niet meer uit de weg te gaan. Wij helpen je graag op weg. Maak vandaag nog contact met ons!