Faalangst / rijangst

Het behalen van je autorijbewijs is natuurlijk een enorme prestatie. Faal- of rijangst kan je daarbij flink in de weg zitten. Tijdens de autorijlessen of het praktijkexamen schieten er allerlei gedachten door je heen. Daardoor twijfel je aan jezelf en verlies je voor je gevoel je controle over jezelf. Angst zorgt ervoor dat je minder presteert, dus extra aandacht besteden aan deze gevoelens kan geen kwaad.

Verschillende soorten rijangsten

Bij het rijden in de auto komen er verschillende angsten om de hoek kijken. Als je last hebt van paniekaanvallen, kan dit ook op je afkomen wanneer je op de snelweg rijdt. Misschien ben je bang om te falen of ga er nu al vanuit dat je de weg kwijtraakt. Van welke angst je ook last hebt, het is ontzettend vervelend. Bovendien brengt het allerlei lichamelijke klachten met zich mee: hartkloppingen, zweten, hoofdpijn en duizeligheid.

Faalangst instructeur

Faal- of rijangst is ontzettend vervelend als je wilt slagen voor je autorijbewijs. Verkeersschool Road Company is erkend faalangst instructeur. Dit betekent dat wij angsten herkennen en bovendien jou tools aanreiken om met deze angsten om te gaan. Wij zorgen ervoor dat jij je comfortabel voelt in de auto. Dit vergt misschien de nodige tijd, maar stelt jou wel in staat om ook te slagen voor je rijbewijs B.

Intake les autorijden

Wil je weten hoe het met jouw angsten is gesteld? Zoek je naar een manier om te slagen voor je rijbewijs, ook al heb je last van faal- of rijangst? Meld je dan aan voor een intake les autorijden bij Verkeersschool Road Company. Wij leren jou met je angsten om te gaan en bereiden je bovendien perfect voor op je toekomstige rijexamen. De intake les laat jou tevens kennismaken met onze rij-instructeurs.