Theorie procedure CBR

Wil je leren autorijden, dan is het nodig en wettelijk verplicht om de theorie goed te beheersen. Het is de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs en het helpt je om de praktijk sneller onder de knie te krijgen. Dit theoriecertificaat moet je hebben behaald voordat je je praktijkexamen mag doen. Wil jij je theoriecertificaat halen en zoek je een manier om je kans van slagen te vergroten? Verkeersschool Road Company kan je helpen!

Wat leer je?

Door middel van de online theoriecursus ontdek je in eigen tempo de complete theorie. Leer eerst goed de theorie uit het boek en maak daarna de examens; je kunt precies zien wat je goed doet en waar je nog wat extra tijd in moet steken. De uitleg bij de vragen helpt je hier goed bij. Wanneer je klaar bent om het theorie-examen te doen, kan je dit aanvragen via de website van het CBR.

Wat levert het je op?

De online theoriecursus is een handig en leuk hulpmiddel om de theorie gemakkelijker en sneller te beheersen. Wanneer je de theorie goed beheerst, levert dit je tijdens de praktijklessen meer inzicht op en dit geeft veel rust. Door op jouw tijd de oefenexamens te maken, houd je ook nog genoeg tijd over voor andere leuke dingen!

Waarom je kiest voor rijschool Jasper

Wil jij een goede voorbereiding op en toevoeging aan de praktijklessen? Kies dan voor de online theoriecursus bij Verkeersschool Road Company. Tevens zijn wij gespecialiseerd in zaken zoals faalangst, autisme, ADD of ADHD. Zet vandaag nog je eerste stap naar het behalen van je theorie-examen en meld je snel aan via een intake les!