Theorie rijbewijs B

In je eigen tempo en op een leuke manier theorie volgen voor je rijbewijs B!

Voordat je mag afrijden moet je eerst slagen voor je theorie-examen voor je rijbewijs B. Mentaal ben je je eigenlijk al helemaal aan het voorbereiden op het praktisch rijexamen, maar eerst moet je natuurlijk je theorie halen. Bij ons kun je je theorie op een effectieve wijze en online leren. Vraag bij de instructeur naar de I-Theorie box.

Online theorie

Bij Verkeersschool Road Company bereiden ervaren instructeurs je zo goed mogelijk voor op het theorie-examen. Je leert zo snel mogelijk van de verkeersregels op de hoogte te zijn en doet alle benodigde kennis op om succesvol aan het theorie-examen te kunnen deelnemen. En het leuke is, dat het leren bij ons op een gemakkelijke online manier gebeurt!

Is flexibel studeren iets voor jou? Wij bieden met onze online theoriecursus namelijk de mogelijkheid om thuis te studeren, gewoon in je eigen tijd. Zeker als je weinig tijd hebt en vrije tijd voor andere leuke bezigheden zou willen overhouden, dan is online je theorie leren een ideale optie.

Aanmelden voor online theorie

Hoe gaat dat in zijn werk? Van ons krijg je per e-mail je inloggegevens. Je krijgt de mogelijkheid om de volledige theoriecursus te doorlopen. Daarbij kun je per onderdeel het examen oefenen. Wil je liever het volledig examen oefenen, dan kan dat natuurlijk ook. De uitslag verschijnt op het scherm direct nadat je een (deel)examen hebt afgerond. Handig is dat bij de vragen ook een uitleg vermeld staat.

Aanmelden bij het CBR

Denk je dat je de leerstof voldoende beheerst? Dan kun je op CBR.nl zelf het theorie-examen aanvragen. Het theorieboek als naslagwerk erbij hebben is zeker handig. De kosten voor de cursus Theorie online bedragen € 59,-. Neem vandaag nog contact met ons op en leer in je eigen tempo en op een leuke, eenvoudige manier de volledige theorie voor je rijbewijs B!