Rijbewijs B halen!

Kun je niet wachten totdat je je rijbewijs hebt? Je rijbewijs geeft je een groter gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Zelf met de auto naar school, met vrienden er op uit of je favoriete neef of nicht bezoeken? Haal dan zo snel mogelijk je rijbewijs B!

Volgens de wet heb je voor het besturen van een voertuig met een motor een rijbewijs B nodig. Daarmee toon je aan dat je de vereiste kennis en rijvaardigheid hebt en geschikt bent om een auto te besturen. Ben je op zoek naar een leerzame, effectieve maar bovenal gezellige lestijd? Maak dan kennis met Verkeersschool Road Company!

Onze ervaren en aardige instructeurs brengen je alles bij wat nodig is om veilig de weg op te gaan en de examens te halen. Bij ons kun je na het behalen van je theorie gelijk een tussentijdse toets inplannen. Heb je deze toets gehaald, dan is het in principe mogelijk om na een paar weken al af te rijden. Veel van onze leerlingen halen hun rijbewijs in één keer!

Geslaagden

Gezellige en leerzame lessen gehad! Ontzettend top, enorm aan te raden. Bedankt Jasper!

Robbert Stuit

Gezellige rijschool met top instructeurs! Binnen no-time kun je hier je rijbewijs halen tegen een reële prijs.

Maartje van Dalen

Leuke rijschool! Leerzame lessen en altijd gezellig! Daarnaast ook erg flexibel met het inplannen van de lessen. Dus zeker een aanrader!

Anouk Weverling

Hele leuke, gezellige en leerzame rijlessen! Zeker een goeie rijschool, en zeker een aanrader.

Michelle Cascella

Rijles vanaf je 16e

Tegenwoordig hoef je niet meer te wachten totdat je 18 jaar oud bent om rijlessen te volgen. Vanaf je 16e jaar mag je namelijk al beginnen met je theorie. Een half jaartje na je 16e verjaardag mag je praktische lessen volgen.

Ben je al 17 jaar geworden, dan mag je praktijkexamen doen. Na het halen van je rijbewijs mag je tot de leeftijd van 18 jaar samen met je begeleider in de auto deelnemen aan het verkeer. Na je 18e jaar mag je helemaal zelfstandig in het verkeer rijden.

Wat heb je allemaal nodig voor een rijbewijs B?

  • Slagen voor een theoretisch examen (theoriecertificaat B)
  • Een rijopleiding volgen
  • Slagen voor een praktisch examen (afrijden).

Met onze gunstige tarieven heb je binnen korte tijd je rijbewijs B. Heb je tijdens door de weeks minder tijd? Geen probleem. Onze instructeurs zijn ook in het weekend en in de avonden beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze pakketten!